China De Leiders van de aluminiumlegering fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Scott chou

Telefoonnummer : 13802800191

WhatsApp : +13802800191

Free call
Guangzhou Xinyuan Hengye Power Transmission Device Co., Ltd

Van de de Machtstransmissie van Guangzhouxinyuan Hengye het Apparatenco., Ltd

 

Innovatie, Klant eerst.

 

Guangzhou Xinyuan Hengye Power Transmission Device Co., Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: XYPE Aantal werknemers: 201~300
Jaarlijkse omzet: 50 Million-100 Million Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Gevormd in 2001, van de de Machtstransmissie van Guangzhou Xinyuan Hengye specialiseert het Apparatenco. zich, Ltd in de vervaardiging van de toebehoren van de de transmissielijn van de hoogspanningsmacht, evenals onderzoek en ontwikkeling op verwante gebieden. Ons bedrijf wordt gevestigd in Zengcheng Yonghe, in het deel van het oosten van Guangzhou, met uitstekend milieu en geschikt vervoer.

Over jaren van ontwikkeling, hebben wij ons geleidelijk aan als één van de marktleiders, ten gevolge van ons hoogst concurrentievermogen in hoogspanningstechnologie, volledig productiefaciliteiten en aantal arbeidskrachten gevestigd.

 

 

Aantal arbeidskrachten


Wij vergen binnen speciale trots of de teams van R&D en van het beheer. Nu hebben wij ongeveer 326 personeelsleden, meer dan 30,6% van wie gekwalificeerde ingenieurs en technici, naast 34 R&D-personeel zijn. Onze uitgebreide deskundigheid strekt zich van werktuigbouw, corona, het elektroontwerp en product testen uit, aan productieproces.

 

 

Assortiment

 

De bedrijfnadruk bij ontwikkeling en de productie van montage en leiders voor voltage van 110kV aan 1000kV. Het had rond 10 transmissielijnen voor 800kV tot 1000kV in binnenlands geleverd. Voor overzee markt, had het geleverd aan Vietnam (220kV&500kV), India (400kV&765kV), Polen (110kV aan 400kV), Pakistan, Bangladesh, Syrië, Paraguay, enz.

Om kwaliteitsproducten te verzekeren, hebben wij ervaring in het ontwerpen van en het produceren van stroommontage, elektrische hulpkantoormontage, en ultrahoge de transmissieproducten van de voltagemacht geaccumuleerd. Onze belangrijke producten omvatten montage van de de machtslijn van 500kV de hittebestendige, energy-saving de montage van de machtslijn, de milieuvriendelijke montage van de machtslijn, en de montage van de hoge hoogtelijn. Wij doen ook onderzoek en ontwikkeling op verwante gebieden.

Over jaren van ontwikkeling, hebben wij lijnmontage voor zwaar sneeuwgebied, het voltageac van 750kV ultrahoge lijnmontage, montage van de het voltagegelijkstroom lijn van 800kV de ultrahoge, en het voltageac van 1000kV ultrahoge lijnmontage verstrekt. Onze producten worden aangewezen om in de nationale grote projecten van de machtstransmissie, zoals de Drie Kloven en het westen-oosten machtstransmissie worden gebruikt, en uitgevoerd naar veel buitenland in het Midden-Oosten en Medio en Zuid-Azige. Behalve dit, verstrekken wij niet genormaliseerde en aangepaste producten volgens de specifieke behoeften van onze cliënten.

 

Wij zijn een ISO9001: 2000 verklaard bedrijf. Alle Vervaardigde producten zijn grondig getest overeenkomstig de nationale normen voorafgaand aan verzending. De opmerkelijke beheerspatronen, de geavanceerde productietechnieken, en het gestandaardiseerde het testen materiaal en de procedures dienen als basis van onze constante achtervolging tegen Nul Tekort.

 

 

Co. van de de Kabeltechnologie van bedrijf volledig hulpfogang Xinyuan Hengye, Ltd (dat hierna als „Fogang Xinyuan“ wordt bedoeld) als belangrijkst lichaam om het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van vastgelopen de kernleider van de koolstofvezel uit te voeren. Fogang Xinyuan werd gevestigd in November 2009 met een geregistreerd kapitaal van 76.000.000 RMB, dat in Road van het Westenyingfo, Shijiao-Stad, Fogang-District, Qingyuan-Stad werd gevestigd.

 

Fogang Xinyuan is de solo fabrikant voor ACMCC-leider (van de de Koolstofvezel van de Aluminiumleider Multi-strand kern) in China. ACMCC wordt ontworpen voor dubbele capaciteit van machtstransmissie. ACMCC-de Leiders kunnen aan de vereisten van ASTM, EN voldoen, hebben BS en CEI enz. Fogang Xinyuan ook een volledige reeks onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten van het productieproces, het productiemateriaal en de productstructuur voor ACMCC-leider.

Geschiedenis

Van de de Machtstransmissie van Guangzhouxinyuan Hengye het Apparatenco., Ltd was vestigt in 2001. om beheer, volledig aandeelsysteem uit te breiden om het systeem in September, 2011 te veranderen, impliceren de zaken een stroommontage, een elektrische draad elektrische kabel en de invoer en de uitvoerhandel.

 

Met het bedrijf die zich in de de draadkabel, de energie - draad van de de vezel heeft de samengestelde kern van de besparingskoolstof en de montage, de isolatie, de invoer en de uitvoerzaken uitbreiden, Guangzhou Xinyaun Hengye in een uitvoerige onderneming omgezet, en beoordeeld als high-tech ejnterprise in 2008.

 

Op 3 April, 2012, besloot het Chinese gezag van de Machtsindustrie van de Ondernemingsfederatie van China Electric Power van Technische Schatting, dat de van de de koolstofvezel van de aluminiumleider multi-strand de kernleider en de ondersteunende montage die door Fogang Xinyuan „het binnenlandse hiaat wordt onderzocht en wordt ontwikkeld vulden en het internationale geavanceerde niveau“ bereikten.


In Februari 2016, heeft de toepassing van van de het aluminiumleider van Fogang Xinyuan van de de koolstofvezel multi-strand leider van de de kerntransmissie in Haikou-het Project van de voedingdienst op „Eerste Prijs van Wetenschappelijke en Technologische Vooruitgang“ van Zuidelijk de Machtsnet van China toegang gehad tot en de derde prijs van de Innovatietoekenning van China Electric Power van 2016 verkregen.


Op 29 April, 2016, werd het geschat door de de Elektrotechniekmaatschappij van China, de gebiedende academische instelling van de elektroindustrie in ons land. De conclusie was dat de vastgelopen samengestelde luchtleider van de koolstofvezel en de ondersteunende montage die door Fogang Xinyuan wordt geproduceerd het internationale geavanceerde niveau als geheel bereikten, de leider van de de kerntransmissie van de Koolstofvezel heeft de samengestelde het plooien technologie het internationale geavanceerde niveau bereikt. „

Dienst

Van de de Machtstransmissie van Guangzhouxinyuan Hengye het Apparatenco., Ltd is een primaire binnenlandse professionele fabrikant van stroom fittinfg en kabeltoebehoren. Onze hoofdproducten zijn Electric Power-Hardwaremontage, Luchtleider, de Kern Luchtleider van de Koolstofvezel, Machtskabel en isolatie die met goedgekeurde kwaliteit aan ISO9001/2000 voldoen.

 

Onze Voordeeldienst:

 

1. Wij hebben ons eigen ontwikkelend en listig team, die onze eigen technologische en innoative producten voor klanten!! verzekeren!

2. Voor om het even welke klanten die nieuw idee over sommige producten hebben, enkel weten het, kunnen wij volgens uw idee een uniek ontwerp van de producten verstrekken!!!

3. Voor om het even welke klanten die ons de steekproeven van sommige producten verzenden, zullen wij zullen en betere degenen ontwikkelen ontwerpen die op de steekproeven worden gebaseerd!

4. Wij kunnen volgens het ontwerp van om het even welke klant steekproef voor hen doen.

5. Wij zijn fabrikant, fabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie.

 

Technische ondersteuning

 

Onze producten voldoen aan CEI, GB/T, ASTM, ISO, enz., normen om de productie uit te voeren, en de productiemachine is uitgerust allen met geavanceerd systeem, zijn al onze arbeiders ervaren en deskundig.

 

 

Na de verkoopdienst 

 

Ons werkend team en verkoopteam kunnen de dienst van de snelle en hoog rendementnaverkoop voor ons product waarborgen dat aan overal van globaal wordt verkocht.

GZ Xinyaun Hengye heeft een volledig leveringssysteem voor de materialen en de delen, die de vraag van het bedrijf van producttoebehoren kunnen waarborgen.

 

De vervoersdienst

 

China die, DHL Cosco Groep, Fedex is onze goede partners verschepen, dat een waarborg de snelle en veilige levering aan de hand van de klant.

 

Ons Team

China Guangzhou Xinyuan Hengye Power Transmission Device Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Guangzhou Xinyuan Hengye Power Transmission Device Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in